1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>
  • image
  • image
  • image
Previous Next

ФИРМА КАНАЛИ КРИСТАЛ ПРЕДЛАГА ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ, ОТПУШВАНЕ НА МИВКИ, ОТПУШВАНЕ НА СИФОНИ, ОТПУШВАНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ, ВИДЕО ДИАГНОСТИКА И ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ СВЪРЗАНИ С ВАШАТА КАНАЛИЗАЦИЯ.

altЗапушената канализация може да се отрази на здравето Ви. По подразбиране думата канализация означава: непречистени канални и дъждовни води (отпадъчни води). В канализацията се намират най различни отломки и отпадъци от строителни материали, битови отпадъци от всякакъв вид. Най-често срещани са дамски превръзки, презервативи, найлонови торбички за пазаруване, мокрите кърпички, парцали, капачки от буркани, капачки от шишета, пластмасовите ароматизатори които се слагат на тоалетните чинии. Канализацията също така не може да се оплаче от липсата на парчета тухли в някои случаи и цели парчета цимент, дървени летви и много други. Само при наличието на един от по горе от изброените отпадъци означава готова предпоставка за запушване на канала. Какво следва, когато канала се е запушил? Нищо хубаво и приятно. Eстествено следва лоша и неприятна миризма, неприятната гледка на запушения канал и връщащите се от него мръсотии. Запушената канализация съдържа огромно количество паразити и вируси, бактерии, гъбички които в последствие могат да предизвикат чревни инфекции. Всички болести допринесени от запушената канализация могат сериозно да увредят Вашето здраве. Когато сте имали допир до канализация не се пипайте на други места по тялото. Евентуално при допир със запушена канализация, Ви съветваме веднага да измиете мястото на допира обилно със вода и сапун или друг препарат за миене. Във канализацията, а и по какъвто и да е повод на работа със нея се работи само и единствено със непромокаеми гумени ръкавици и предоставен за тази цел работен екип. В този случай е най-добре това да бъде извършено от екип специалисти в областта на отпушване на канали.

ТЕЛЕФОНИ ЗА АВАРИИ: TELENOR: 0898 431 137- VIVACOM: 0878 759 825

altКанализационната система и нейната работа. Канализационната система е смесица от дъждовна и отпадъчна вода във която има отпадъци от битови и промишлени сгради. Тъй като мръсотиите в канализацията често съдържат токсични отпадъци и болестотворни зарази, безопасно изхвърляне на отпадните води е от съществено значение за всички. Затова всяка канализационната система се отвежда до своята пречиствателна станция. Как става това? Вземаме примерно една сграда без никакво значение дали тя е жилищен блок или къща. От покрива на сградата дъждовната вода се отвежда в улуците, от улуците на покрива тръгва във  вертикалните тръби които се наричат воронки. От воронките дъждовната вода  влиза вътре в сградата в така наречените събирателни или ревизионни шахти, които се намират в повечето случаи в мазето на сградата. Оттук нататък дъждовната вода вече се събира на едно място със мръсната вода. На някои сгради отвън има същите ревизионни шахти, и вече отпадъчната вода се насочва към тях и съответно към улицата, където уличния канал е по-голям от този на дадената сграда. Във един уличен канал се събират толкова сградни отклонения, колкото е равния брой на жилищните сгради на същата улица. Поради това че на някои улици има много жилищни сгради и уличния канал може да се окаже с малък диаметър заради големия дебит на вода тогава бива заменян със колектор - това е канал които е много по-голям в диаметър. Също така дъждовната вода от улиците се отича във отводнителните решетки които се намират до тротоара на всяка улица тези отводнителните решетки се наричат дъждовни оттоци, и събралата се в тях вода се отича пак във уличните канали и колектори след което поема своя път заедно със много утайки, шишета, клони от дървета, летви и всякакви други отпадъци към пречиствателна станция. Там вече се започват сложни процедури по утаяване и отделяне на отпадъците мръсната вода и нейните отпадъчни елементи.

ИЗВЪРШВАНИ ДЕЙНОСТИ ОТ ФИРМА КАНАЛИ КРИСТАЛ:

ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ
ОТПУШВАНЕ НА МИВКИ
ОТПУШВАНЕ НА СИФОНИ
ОТПУШВАНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ
ВИДЕО ДИАГНОСТИКА НА КАНАЛИ
ПОЧИСТВАНЕ И ИЗТЕГЛЯНЕ НА СЕПТИЧНИ ЯМИ И ШАХТИ


ТЕЛЕФОНИ ЗА АВАРИИ: TELENOR:
0898431137- VIVACOM: 0878759825


Отпушване на канали

Преводач

Bulgarian Albanian Belarusian Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh