1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

alt

ОТПУШВАНЕ НА ТОАЛЕТНИ

ЗАПУШЕНА ТОАЛЕТНА- КАКВО ДА НАПРАВИМ

Когато се запуши тоалетната чиния варианта е следния:
Ясно е че в нея има предмет или предмети които не са могли да преминат през еса на тоалетната.
Битовите отпадъци попаднали там може да са от най различен произход - парцали, найлонови пазарски пликове, мокри кърпички и други.

Единственото нещо за отпушване на тоалетната чиния което в домашни условия можете да направите е размонтиране на тоалетната чиния и бъркане с някаква по-дебела тел като в единия край я правите на кука със която отстранявате заседналите неща вътре в ес образната извивка и готово. В случай че не Ви се занимава може да се обадите на нас. Ние ще свършим цялата работа вместо Вас. Ако размонтирате тоалетната чиния и се окаже че канала на тоалетната е запушен, то тогава не губете време, а ни се обадете защото проблема вече е по-сложен. Нашата фирма разполага със професионален екип от хора, които се справят с такива проблеми, защото работим със специални инструменти за такива запушвания и съответно това не е никакъв проблем за нас - работим в удобно за Вас време, ден и час.

alt

ТЕЛEФОНИ ЗА АВАРИИ:

0898 43 11 37

0878 75 98 25

Отпушване на канали

Преводач

Bulgarian Albanian Belarusian Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh