1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

altОТПУШВАНЕ НА МИВКИ

Всеки знае че запушването на мивка в кухнята или банята е доста неприятно. Това може да възпрепятства вашата домакинска работа. Често се оказва че проблема е доста по-сложен отколкото си мислим. Използването на постоянно рекламираните препарати за отпушване на канали и мивки не е достатъчно надежден за решаване на такъв проблем, защото всеки подобен проблем има различен подход за разрешаването си.

ТЕЛEФОНИ ЗА АВАРИИ:

0898 43 11 37

0878 75 98 25

02/ 824 18 08

 

Как да предотвратим да не се запуши мивката и как да я отпушим?

Това, което ще препоръчаме не е нещо ново, а нещо, което малко хора го спазват. Нашата практика по отпушване на мивки го доказва. Не допускайте в никакъв случай в мивката да се изхвърлят обелки от картофи, мазнини и други отпадъци.
Винаги след хранене преди да измиете кухненските прибори обезателно трябва да се почистят добре от мазнината, която е останала след храненето.
След като всичко е вече е почистено вече може да се измие обилно със гореща вода.
Мивката задължително трябва да бъде със сифон - точно той служи за обирането на остатъците от храната и да спира неприятната миризма от канализацията.
Ако все пак Ви се запуши мивката първото нещо, което трябва да направите е да размонтирате нейния сифон и да го почистите от налепите и отпадъците ако има такива.
Ако след почистването на сифона няма резултат - не се отчайвайте, може да опитате с някакъв вид подръчен тел за отпушване на канали.
Ако не успеете да се справите отново, то тогава нашата фирма разполага със професионален екип от хора които могат да се справят с такива проблеми, защото ние работим със специални инструменти за такива запушвания и съответно това не е никакъв проблем за нас - работим в удобно за вас време и ден и час.

alt

ВАЖНО - Избягвайте да сипвате сода каустик, защото тя е силно разяждаща и може да нанесе значителни щети и трайни увреждания по човешкото тяло. В деветдесет процента от случаите, които сме имали подобни действия не само че не помагат,ами и усложняват много самото отпушване на канала.

 

Отпушване на канали

Преводач

Bulgarian Albanian Belarusian Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh