1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

alt

ОТПУШВАНЕ НА СИФОНИ

Подовите сифони и тяхната канализация са проектирани да издържат огромно количество злоупотреби, но въпреки това те са и едни от най-рисковите за запушване. Този вид канали са и едни от най-трудните за отпушване, ето защо при такъв проблем се обадете на нас от ”Канали Кристал” и ние ще се погрижим за решаването на този проблем.

 

ТЕЛEФОНИ ЗА АВАРИИ:

0898 43 11 37

0878 75 98 25

Отпушване на подов сифон на баня: Също както при мивката, подовия сифон на банята е проектиран да задържа всичко, което не трябва да влиза в канала му, например коса от къпането и други дребни твърди тела. Случва се доста често запушването да не е в самия сифон, а в общия канал, в банята на сифона и мивката.

Да предположим, че подовия сифон не се отича, какво правите?
Почиствате подовия сифон на банята.
Ако няма резултат, тогава е запушен изходящия канал на сифона - по принцип сифона и мивката в банята на някои жилища са на един изходящ канал, в някои случаи когато пуснете мивката веднага започва да връща вода от подовия сифон, което означава, че техния общ канал е запушен.
Тук отново можем да Ви посъветваме единствено да опитате с вакуум помпа или с подходяща спираловидна пружина или тел за отпушване на канали.
Ако не успеете да се справите отново - не се отчайвайте. Нашата фирма разполага със професионален екип от хора, които се справят с такива проблеми, защото работим със специални инструменти за такива запушвания и съответно това не е никакъв проблем за нас - ние работим в удобно за вас време и ден и час.

alt

ВАЖНО - Избягвайте да сипвате сода каустик, защото тя е силно разяждаща и може да нанесе значителни щети и трайни увреждания по човешкото тяло. В деветдесет процента от случаите, които сме имали не само че не помага, а и усложнява самото отпушване на канала.

Отпушване на канали

Преводач

Bulgarian Albanian Belarusian Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh