1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

ПДФПечатЕ-мейл

alt

ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ


Проблемите в София със запушени канали не са рядко явление и за това създадохме този сайт за отпушване на канали в София, за да можем да съдействаме при проблеми с канализацията. Нашата помощ е професионална при проблемни канали и ревизионни шахти и други съоръжения.

Отпушването, почистването и ремонтът на канали и шахти е една от основни дейности на „Канали Кристал”. Прилагаме иновативни и нестандартни методи, които гарантират дългосрочен успех. Ние реагираме бързо и находчиво в неприятните за вас и дома ви ситуации. За проблеми от всякакъв тип, свързани с канализацията потърсете Канали Кристал.

 

ТЕЛEФОНИ ЗА АВАРИИ:

0898 43 11 37

0878 75 98 25

Отпушване на хоризонтални и вертикални канали в мазе.

Тук вече работата е достатъчно трудна и отговорна. Защо? Защото точно тук започва нашето изпитание и Вашето облекчение, но за да сте облекчени и спокойни ние сме длъжни да направим за Вас отлично и качествено отпушване на каналите, което в петдесет процента не е никак лесно (това много зависи от състоянието на канала, той може да е счупен, пропаднал, да има големи твърди тела попаднали вътре), а е много възможно да е без изброените по горе дефекти, не е задължително Вашият канал да е такъв, просто Ви даваме информация какви трудности срещаме в работата си и какви канали има. При всичко това нямаме не отпушен канал, защото разполагаме със съвременна апаратура за Видео диагностика. С помощта на видео диагностика, Вие и ние виждаме състоянието на канала добро ли е, лошо ли е и веднага се взимат мерки за решаване на проблема, ако има такъв, заедно с Вас. Вече имаме една обща събирателна канализация, особено когато в даден случай имаме жилищен блок или някои вход. В събирателна канализация на едно мазе има най- различни битови отпадъци. Ще изброим някои от тях. Капачки от буркани, тухли, летви, туршии, картофи, опаковки от вафли, кроасани, домати, ароматизаторите, които се слагат на тоалетните чинии, парцали, кори от дини и пъпеши, дамски превръзки и много други отпадъци, които не са за хвърляне в канализацията, а в кошчето за боклук. Човек, които не е присъствал на отпушване на общ канал, би му се сторило, че по горе изброените от нас битови отпадъци са фантастика, не, за съжаление не са фантастика, те са доказан факт. Отпушвали сме много канали, които не са имали проблеми, просто са се запушили от мазнината, която се залепва здраво във вътрешния диаметър на канала, следователно тази мазнина идва от кухните където се мият кухненските прибори. Това е абсолютно нормално канал да се запуши от мазнина. Но не е нормално една канализационна тръба да бъде използвана като боклуджийска кофа за битовите и строителните отпадъци. За хоризонталните и вертикални канали, вече не можем да Ви препоръчаме как сами да си ги отпушите, защото при тях положението е съвсем различно от това на мивка и сифон в банята. За тези канали се изисква специализирана техника, която работи с високо налягане на водата до 180 бара. Това са камион или бус оборудвани точно за такива канали. Най-важното е, че нашата фирма разполага с професионален екип от хора, които се справят с такива проблеми, защото работим със специални инструменти за такива запушвания и съответно това не е никакъв проблем за нас. Работим в удобно за Вас време, деня и часа определяте Вие, ние реагираме веднага.

 

alt

 

Отпушване на канали

Преводач

Bulgarian Albanian Belarusian Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Georgian German Greek Haitian Creole Hebrew Hindi Hungarian Icelandic Indonesian Irish Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Macedonian Malay Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian Vietnamese Welsh